Här på Vape.se försöker vi erbjuda de mest populära produkterna på elektronisk cigarett marknaden. Vi lagerför ett brett och varierat utbud av varor från hela världen.

Vi försöker att lyssna på dig som kund, och ta reda på vad du egentligen vill. Vi agerar på varje produkt begäran vi får. Ganska ofta detta får inte leda till att vi faktiskt lagerhålla objektet (av flera anledningar), men du kan vara säker på att vi kommer att åtminstone försöka.

Våra produkter varierar i pris, men testar vi de flesta av våra produkter innan vi skicka dem till dig. Detta tar naturligtvis mer tid, men det förhoppningsvis resulterar i att du tar emot en fullt fungerande produkt varje gång. Ibland saker kommer att slinka igenom nätet. Vid dessa sällsynta tillfällen kommer vi att sträva efter att ta itu med ditt problem så snabbt och vänligt som möjligt. Vi är stolta över våra utmärkta kund service färdigheter.

Vissa leverantörer kan få ganska lättstött när kunderna ger konstruktiv / negativ feedback. Vi är motsatsen, vi längtar förslag och konstruktiv feedback. Detta kanske låter konstigt för dig som kund, men vi vill göra det bästa vi kan för dig, så ska du nitpick och förse oss med så mycket feedback som möjligt (uppenbarligen positiv feedback är också välkomna!).

Vape.se uppskattar vi att du har ett brett utbud av leverantörer att välja på, både i Storbritannien och längre bort.

Som nämnts ovan vi är mycket stolta över allt vi gör, här är några skäl till varför vi känner att du ska placera din beställning hos oss:

Stora fraktkostnader både i Sverige och Europa. Fri frakt på brittiska order över 200 kr.Utmärkt kundservice.Vi finns i slutet av telefonen.Våra produkter är helt testade innan de levereras till dig.Vi sända allmänhet våra produkter samma dag som du beställer dem.Ganska många av våra objekt kan inte köpas från andra leverantörer i Sverige.Du kommer inte att hitta några överdrivna påståenden om våra produkter sidor.Vi är ett fullt registrerat aktiebolag i Sverige. Dessutom är vi momsregistrerat och har fullständig registrering med ICO.Vi är Köp e-cigg på E-cigaretter.se aktiva i den elektroniska cigaretten samhället och alltid strävar efter att hjälpa till med alla frågor som kan påverka samhället.Vårt team

Du är mer än välkommen att “slinka in” och säga hej / hämta din beställning. Vänligen bara skicka oss ett mail / ring oss i förväg så att vi kan se till att vi inte ut att ha lunch eller posta kundorder!

Vårt kontor är inte riktigt en Vaping Lounge ännu men vi har några bekväma sittplatser, gratis drinkar och självklart kan du ta en titt på några av våra produkter och ha ett vape med oss!

Vape.se är en ledande Svensk leverantör av e vätska och elektroniska cigaretter Super låg prissättning på Elektronisk cigarett byggsatser, patroner, batterier och tillbehör

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.