På en överbefolkad VPN-marknad fortsätter ExpressVPN test att sticka ut från resten och är fortfarande den högsta rekommendationen om Återställningav integritet. Medan många VPN test lider av buggar, långsamma hastigheter och dataläckor, fungerar ExpressVPN konsekvent med utmärkt prestanda och de säkraste VPN-apparna.

Baserat på mina egna tester och forskning, här är några höjdpunkter från ExpressVPN test:

Verifierade inga loggar: ExpressVPN är en av de få verifierade inga loggar jämförande test: 4 vpn-tjänster för att surfa anonymt som har genomgått en tredje parts revision för att validera deras no-logs policy och sekretessskyddsåtgärder.
Stark kryptering: ExpressVPN använder de högsta krypteringsstandarderna med ett AES 256-bitars chiffer, en 4096-bitars RSA-nyckel och SHA-512 HMAC-autentisering. ExpressVPN-appar innehåller också en “Network Lock”-funktionen för att säkerställa att okrypterade data inte läcker från tunneln.
Granskning: I januari 2019 genomförde ExpressVPN en säkerhetsrevision från tredje part utförd av Cure53, ett cybersäkerhetsföretag i Berlin.
Säkra servrar: Sedan april 2019 kör ExpressVPN alla servrar i RAM-diskläge, utan hårddiskar. Detta gör det omöjligt att lagra loggar eller data på servrarna och förbättrar även säkerheten (se Funktionen TrustedServer).
Webbläsartillägg: Webbläsartillägg är tillgängliga för Chrome, Firefox och Safari som är öppen källkod och införlivar HTTPS Överallt från EFF.
Appar för alla enheter: Användarvänliga appar är tillgängliga för alla större enheter och operativsystem, inklusive routrar, Linux, Windows, Mac OS, Android, iOS, smarta TV-apparater med mera.
Delad tunnel: Delad tunnelning är tillgänglig med windows-, Mac OS- och routerappar. (Detta är möjligheten att dirigera vissa appar eller webbplatstrafik utanför den krypterade VPN-tunneln.)
VPN-router: Om du vill använda en VPN på en router erbjuder ExpressVPN en dedikerad routerapp. Appen förenklar med hjälp av en VPN på en router, samtidigt som du kan växla mellan serverplatser.
Fungerar med Netflix: ExpressVPN är den bästa VPN för Netflix. Det ger 24 / 7 tillgång till många olika Netflix-regioner, samt ett högpresterande nätverk för HD-streaming.
Torrenting: Om du vill ha en säker och snabb VPN för torrenting, utan begränsningar för torrenting trafik eller bandbredd, ExpressVPN är ett fast val.
Säker jurisdiktion: ExpressVPN är baserat i Brittiska Jungfruöarna, en utmärkt integritetjurisdiktion utanför 5/9/14 ögon länder.
Responsiv support: Support för chatt online dygnet runt via webbplatsen, förutom ett stort urval av installationsvideor och instruktionsmanualer.
Snabba hastigheter: ExpressVPN erbjuder konsekvent snabba och tillförlitliga hastigheter. Det är känt för premiumprestanda och det fortsätter att leverera.