Att hitta den bästa VPN-tjänst kan vara en utmanande uppgift-och det är att sätta det milt. Det är inte svårt att hitta någon VPN-tjänst. Det finns gott om appar som lovar att kryptera din anslutning genom att blanda det genom en tredje part Server, vilket gör att dina förfrågningar visas som om de kommer från nämnda Server (även om dess halvvägs runt om i världen) snarare än din lättare identifierbar enhet .

Top 10 Bästa VPN-tjänster för Mac – Säker & Supersnabb – VPNS.se

Till hålla din allmänhet WiFi beter och Bittorhyra privat, skulle du söka den app lägga upp lager av eller Google lek för “VPNS.se,” data överför någon ol ‘ app med en hög grad, och kalla den PR. dag? Nej, nej, nej.

En gratis VPN-oavsett om det är en app du laddar ner eller en tjänst du betalar för och ställa upp på dina enheter manuellt-är dåligt, för om ett företag inte laddar du ett öre för Server investeringar eller underhåll, det är utan tvekan att göra sina pengar genom att spåra allt du gör och sälja information till någon annan. Även välkända företag är skyldiga till detta. Lita på ingen som använder f-ordet för att försöka locka dig att använda en VPN.

Jag ser försäljningen för betalda VPN-tjänster hela tiden också, och jag är oftast tveksam till att dra avtryckaren på någon av dem. De är inte gratis, så det finns det, men du har fortfarande fatta ett beslut baserat på tillit. En tjänst du aldrig har hört talas om, med huvudkontor i ett främmande land, har en härlig ser integritetspolicy som hävdar att det inte spårar en enda sak du gör. Hur kan du vara säker?

Jag har skurat genom råd från ett antal legitima säkerhet-och sekretess-minded vakthundar, och här är en roundup av de grundläggande tips du vill ha i åtanke när du handlar för en VPN-tjänst. Det finns många av dem, men de är viktiga eftersom din datasäkerhet är viktigt.

Hitta rätt VPN för dig

Även om du nu har en uppfattning om vad du ska leta efter i din nästa VPN, forskningsfasen är inte över-nära, men inte riktigt. Medan jag har en handfull recensenter jag litar på solid gadget och programvara rekommendationer, VPN är en annan historia helt. Jag har sett massor av recensioner som bara hastighetstest maskering som hjälpsamma råd. Hur lång tid det tar att ladda ner filer, medan användbar, bör inte vara högsta prioritet när du plockar din nästa VPN. Säkerhet och sekretess är mycket viktigare, och inte alla testar dessa aspekter samt andra (om alls).