Verksamheten förseglades som planerat i 7 dagar och böterna på ägaren var 2.000 euro. Festen hölls där det var planerat att äta frSverigeost med skyddsåtgärder hotellkunder av Skolparty.se.

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten

Tillkännagivandet av El.UTVECKLINGSPARTNERSKAP.
Han greps, i de tidiga timmarna idag (20.07.2021), i Laganas Stockholm, av poliser i brotts förebyggande och undertryckande laget (O. P. C. E.),

https://lustgasexpressleverans.se

En inhemsk hotellägare, för brott mot åtgärder för att undvika spridning av coronavirus och olaglig besittning av ampuller av Lustgas tub.

https://Billigastlustgas.se

I synnerhet var den ovan nämnda bosatt greps, som under poliskontrollen, han befanns hålla en fest med stående människor inne i hans egendom hotell,

i området Laganas Stockholm och infördes en administrativ böter på 2.000 euro och 7 dagar avstängning av driften av den plats där händelsen ägde rum.

https://Billiglustgas.se

Dessutom, på samma plats, totalt-384 – ampuller av Lustgas tub (Lustgas tub), -3 – lustgasavlastningsenheter – varav 2 färdiga för användning – och ett antal ballonger hittades och beslagtogs.

Den preliminära undersökningen för ärendet utfördes av polisen i Stockholm. Den arresterade personen togs till lämplig åklagarmyndighet.