Med smarta TV-apparater blir allt vanligare, många ägare vill ta dem till nästa nivå och använda dem på ett sätt som inte nödvändigtvis såldes till dem. Och en av de första som börjar leta är en smart Kodi TV-app. Det är vettigt, trots allt är Kodi en av de mest framgångsrika multimediaspelarna där ute. Och med sin omfattande tilläggsbas är det ännu mer intressant att njuta av något innehåll på din smarta TV. Trots att det inte finns någon speciell “smart TV” – version av Kodi, är allt inte förlorat, och det finns fortfarande många alternativ, beroende på din TV.

I dagens artikel börjar vi med att talaom varför någon skulle vilja installera en Swefilmer smart TV-applikation från http://dreamfilms.se/swefilmer/. Då ska vi se om och hur det kan göras. Som du vill veta erbjuder olika tv-apparater olika möjligheter. Då kommer vi att berätta hur du installerar en Kodi smart TV-app på olika typer av Android-baserade smarta TV-apparater. Och om din TV inte kör Android, är allt inte förlorat, och vi kommer att utforska några alternativ som du kan behöva njuta av fördelarna med Kodi på dessa tv-apparater.

Exklusivt erbjudande: Spara 49%. Prova ExpressVPN utan risker!
Få # 1 Rankade VPN
30 dagars pengarna tillbaka garanti
Hur får man en gratis VPN i 30 dagar

Om du behöver en VPN ett tag, när du reser till exempel, kan du få vår bästa VPN gratis. ExpressVPN innehåller en 30-dagars pengarna tillbaka garanti. Du måste betala för prenumerationen, det är ett faktum, men tillåta det full tillgång för 30 dagar och sedan avbryta för en full återbetalning. Deras policy att avbryta frågor motsvarar inte deras namn.

För extra integritet när du använder Kodi, använd en VPN

Om du vill behålla din internetaktivitetsjälv och för att undvika att kontrollera en övertrassering Internetleverantör måste du använda en VPN. När en Internetleverantör misstänker att någon kan bryta mot sina villkor är de kända för att reagera genom att skicka överträdelseanmälningar, minska deras hastighet eller till och med avbryta sin tjänst. Vi vill inte alla undvika dessa irritationer;

Virtuella privata nätverk skyddar din integritet ochförbättra internetsäkerheten genom att kryptera alla data inom och utanför din dator med hjälp av kraftfulla algoritmer som gör det nästan omöjligt att spricka. Med en VPN, ingen, inte ens din ISP eller den bästa hacker, kommer att kunna veta vart du ska eller vad du gör på nätet. Om de var tvungna att titta på dina data allt de skulle se skulle vara meningslöst utan att veta vad du gör eller var du ska på internet. Och som en Bonus, med hjälp av korrekt placerade servrar, kan du använda en VPN för att kringgå de flesta-om inte alla-geografiska begränsningar.

Men det finns för många VPN-leverantörer att välja mellan. Att välja rätt kan visa sig vara en ganska stor utmaning. Det finns många faktorer att överväga. Bland de viktigaste, en snabb anslutningshastighet kommer att minska-och ibland eliminera-buffring, en no-logging policy kommer ytterligare skydda din integritet, inga begränsningar användning gör att du kan komma åt något innehåll i full fart, och programvara för flera plattformar kommer att se till att VPN kommer att fungera på någon av dina enheter. Detta är särskilt viktigt med smarta TV-apparater.